Lepší východiskovou pozici má Hamilton

Kovalainen, Heikki | foto: McLaren

MCLAREN MERCEDES - REVIEW; Lewis Hamilton ukazoval rychlost během celé kvalifikace a zaslouženě slaví pole-position. Heikki Kovalainen dnes jel docela nenápadně, ale nakonec i on zajel své maximum a do zítřejšího závodu odstartuje ze třetího místa.

Lewis Hamilton, 1.
Normálně, když máte ve voze víc paliva, je dost těžké jet na limitu. Dnes jsem ale dokázal dát dohromady všechny sektory a zajel celkem dobré kolo. Nebylo perfektní, protože jsem udělal v poslední zatáčce drobnou chybu, která mě stála desetinu sekundy, každopádně to ale byla vydařená kvalifikace. Tým odvedl fenomenální práci a můj a Heikkiho výkon to jen potvrzuje. Myslím, že máme připravenou dobrou strategii a chceme finišovat na špici.

Heikki Kovalainen, 3.

Celkem dobrá kvalifikace pro mě. Chvíli trvalo, než jsem získal rychlost v Q1, pak se mi ale podařily dvě rychlá kola v závěru. Rychlí jsme byli taky i ve druhé části. Třetí místo je to nejlepší, co jsem mohl dnes získat, s výsledkem jsem spokojen. V posledních závodech bojujeme o obě mistrovství, zítra se budu snažit o co nejlepší výsledek pro mě a pro tým.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy