Allianz v Praze přivítal J. P. Montoyu

Na pozvání Allianz pojišťovny v pondělí poprvé v historii navštívil ČR kolumbijský jezdec F1 Juan Pablo Montoya. <B>(FOTO)</B>

Setkal se se svými příznivci a fanoušky Formule 1 a představil projekt spolupráce týmu BMW WilliamsF1 a Allianz Group.

“Je pro nás velkou ctí, že jsme zde mohli přivítat jednoho z nejlepších pilotů Formule 1 na světě. Spojení F1 a Allianz je symbolické. Allianz Group je jednou z nejvýznamějších pojišťovacích společností na světě, a proto se zaměřuje na projekty spojené s bezpečností při závodech Formule 1 a zkušeností zde získané přenáší i do normálního provozu,“ zdůraznil význam spolupráce Miroslav Tacl, předseda představenstva Allianz pojišťovny.

Kolumbijský pilot F1 J. P. Montoya se v pondělní setkal se zástupci společnosti Allianz, svými fanoušky a novináři. V bohatém programu představilsvé jezdecké umění na speciálním Racing simulátoru. Účastníci setkání pak měli možnost vyzkoušet své schopnosti na stejném simulátoru a porovnat dosažené časy s časem J. P. Montoyi. Společně s předsedou představenstva Allinz pojišťovny, panem Miroslavem Taclem, pak J. P. Montoya představil partnerství Allianz Group a týmu BMW WilliamsF1 a základní body projektu Allianz, zaměřeného na bezpečnost.

”Jsem velice rád, že jsem se mohl podívat do tak krásného města, jako je Praha. Vím, že zde Formule 1 má mnoho příznivců a dokonce již do kokpitu vozu F1 usedl první český jezdec. Velmi oceňuji přínos Allianz v oblasti bezpečnosti nejen pro závody Formule 1, ale zejména pro zvýšení bezpečnosti na běžných komunikacích. Poznatky ze závodů pomohou zachránit mnoho lidských životů,” vyzdvihl výsledky projektu Allianz J. P. Montoya.

Zdroj: Allianz
Fotografie pro F1-NEWS.cz: Fotoarchiv Allianz pojišťovny

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy