Pro Hamiltona první řada, i když...

Kovalainen, Heikki | foto: McLaren

MCLAREN MERCEDES - REVIEW; Lewis Hamilton už tradičně poslal svůj vůz do první řady na startu, v Q2 však neprobíhalo vše podle plánu a do finále postoupil jen těsně z desáteho místa. V něm už neponechal nic na náhodu a nakonec nestačil jen na dnes nedostižného Felipeho Massu.

Lewis Hamilton, 2.
Po mém malém výletu mimo trať ve druhé části kvalifikace, jsem se rozhodl hrát na jistotu, naštěstí jsem do finále projel a v něm si dokázat zajistit první řadu. V posledním sektoru jsem byl skutečně rychlý, stále se však musím zlepšit v prvních dvou, hlavně v páté zatáčce, kde jsem ztratil trochu času. Měli jsme dobré nastavení, rozhodnutí ohledem pneumatik nebylo jednoduché, mezi jednotlivými sadami jsem necítili žádný velký rozdíl.

Heikki Kovalainen, 5.
Vyvážení mého auta bylo excelentní, hlavně v prvních dvou částech kvalifikace. Ve finále jsem se v posledním kole na třech místech trochu dotkl zdi, což mě stále nějaký čas. V současnosti je všichni konkurenceschopní a i ta nejmenší chyba vás stojí na startovním roštu několik míst. Nepomůže ani výborně vyvážené a rychlé auto. Cílem teď je posbírat pro tým co nejvíc bodů. S naši rychlostí a výkonem by jsme měli být na závod dobře připraveni.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy