BMW s kvalifikací spokojen

Heidfeld, Nick | foto: BMW Motorsport

BMW SAUBER - REVIEW; Solidní práci dnes odvedli oba jezdci týmu z Hinwillu. Robert Kubica neměl jen na nejlepší trojici favoritů, Nick Heidfeld se postaví vedle Heikkiho Kovalainena do třetí řady.

Robert Kubica, 4.
Z mého pohledu proběhla kvalifikace celkem dobře. Jsem spokojen se čtvrtou pozici, s posledním kolem už nikoli. Celkově jsem se trápil s nedostatkem přítlaku. V posledním kole v Q3 jsem v prvním sektoru neměl téměř žádný. Tam jsem ztratil dost času. Felipe Massa byl přede mnou ve svém výjezdovém kole, možná jeho pneumatiky nedosáhly na správnou teplotu. Každopádně bude závod úplně jiný příběh. Určitě bude jeden z těch těžších. Trať je hodně hrbolatá. Opotřebování pneumatik bude hrát klíčovou rolu.

Nick Heidfeld, 6.

Jsem celkem šťastný, povedlo se mi dobré kolo. Od první tréninků v pátek jsem na voze udělali několik změn a většina z nich se povedla. Vůz je teda lepší a já jsem na trati již udomácnil. Zítra bude důležitý start. Předjíždění je tady složité, protože trať je úzká a mimo ideální stopu navíc špinavá a ještě víc hrbolatá. Čeká nás zřejmě nejtěžší Grand Prix v sezoně.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy