Vettel potvrdil formu z Monzy

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

TORO ROSSO - REVIEW; Zdá se, že s mladičkým Němcem se bude muset počítat v první desítce v každé kvalifikaci. Po megaúspěchu v Monze má Sebastian Vettel znovu solidní šanci bodovat. Naopak, Sebastianu Bourdaisovi se nevedlo vůbec, neprošel ani prvním sitem.

Sebastian Vettel, 7.
Pro nás to byla velmi dobrá kvalifikace. Ve druhé části jsem byl v pohodlné pozici a na postup mi stačilo jedno kolo. Myslím, že ve finále jsme dosáhli maximum. Po včerejších problémech jsem sedmé místo nečekal, přes noc jsme ale zabrali a vypadá to tak, že jsme na správné cestě dopředu.

Sebastien Bourdais, 17.
Nevím, co se dnes stalo. Pokaždé, když jsem zabrzdil, auto jelo stranou. Pořád mě táhlo doleva a navíc se střídavě zablokovali obě zadní kola. Vůz se oproti poslednímu tréninku choval naprosto odlišně, ačkoli jsme před kvalifikací nezměnili nic. Mé první kolo bylo rozhárané, v tom druhém jsem vůbec nemohl jet agresivně, neměl jsem žádnou stabilitu a přítlak. Navíc jsem v šikaně dojel Sutila, což mě taky zdrželo. Prostě zlá kvalifikace. Aby toho nebylo málo, přišli velmi smutné zprávy o smrti Paula Newmana. Byl to skvělý muž a všem bude chybět.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy