Toro Rosso se dotahuje na Red Bull

Bourdais, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

TORO ROSSO - REVIEW; Další silný víkend, který mohl skončit ještě lépe. Bourdais dokonce kolo před cílem okupoval třetí místo, Vettel jezdil za ním. Avšak i přes nepatrné zklamání je pátá a sedmá pozice výborným výsledkem, který Toro Rosso přiblížil k Red Bullu na sedm bodů.

Sebastian Vettel, 5.
Já i Sebastien máme dobrý důvod se po závodě usmívat. Poslední kolo bylo neuvěřitelné. Byl jsem šokován, že mě v posledních padesáti metrech předjel Heidfeld. Navíc Alonso kolem mě na svých přechodných pneumatikách doslova proletěl. Na konci to bylo hodně zrádné, museli jste vozu opravdu věřit. Všichni jsme říkali, že Eau Rouge a Blanchimont můžete projet na plný plyn, ale s pár kapkami deště, řeknu vám, teprve potom poznáte opravdu tu zatáčku. Celkově to byl fantastický závod.

Sebastien Bourdais, 7.
V poslední kole to byla loterie. Spousta aut v každé zatáčce vyjížděla. Byla to hrozná situace, nic jste neměli pod kontrolou. Já nejsem v situaci, kdy si mohu dovolit riskovat, takže po projetí cílem jsem ani nevěděl, na které pozici jsem skončil. Výborný výsledek byl tak blízko. Cítím, že jsem byl blízko, takže je smutné dojet na tomto místě. Škoda, ale pro tým je to skvělý výsledek.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy