Williams předvedl další tragický výkon

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS - REVIEW; Pro britský tým byl pomalý maďarský okruh místem dalšího špatného výkonu. Od Monaka se konkurenceschopnost vozu snížila natolik, že na kontě z posledních pěti závodů přibyl jediný jeden bod ze Silverstone.

Kazuki Nakajima, 13.
Těžký závod. Měnili jsme strategii na jedinou zastávku v boxech, která se ukázala správnou, přesto jsem se s těžkým vozem musel hodně snažit držet rozumnou rychlost a šetřit přitom pneumatiky. Po kontaktu s Fisichellou jsem sice přišel o jedno místo, ale když zajel do boxů, posunul jsem se zase zpět. Musíme najít odpověď na to, proč jsme byli tak málo konkurenceschopní a pro další závod se zlepšit.

Nico Rosberg, 14.
První kolo se mi nevydařilo, byl jsem na špatné straně dráhy a přišel o několik míst. Potom jsme měli problém v boxech při tankování paliva, což zničilo definitině moji strategii pro závod.

Sam Michael, technický ředitel
Start se nevydařil ani jednomu našemu jezdci a na tomto okruhu se předjíždí jen velmi obtížně. Byl to těžký závod, ale těšíme se na další. Společně s prací na voze pro rok 2009 budeme i nadále tvrdě pracovat na zlepšení letošního.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy