Domácí BMW se vůbec nepředvedlo

Kubica, Robert | foto: BMW Motorsport

BMW SAUBER - REVIEW; Sedmé a jedenácté místo pro domácí tým není tím pravým ořechovým. Vždyť před měsícem bojovalo o pole-position, teď se zdá, že rychlost monopostu na ty nejlepší postupně klesá.

Robert Kubica, 7.
Jednou nahoře, jednou dole. Tak by se dala charakterizovat kvalifikace. V Q1 mne zablokovalo jedno auto z Force India. Kvůli tomu jsem skončil čtrnáctý a málem jsem se neprotlačil do Q2. V Q2 už jsem byl spokojený, ale na základě množství paliva v Q3 jsem čelil problémům s vyvážením vozu. Doufejme, že štěstí se vrátí v zítřejším závodě.

Nick Heidfeld, 11.
Samozřejmě, že dvanácté místo je zklamáním. Obzvlášť potom, co Q1 probíhala v naprostým pořádku. V mé první jízdě v Q2 jsem měl nějaké problémy v posledním sektoru. Pneumatiky se začaly drolit a vůz trpěl nedotáčivostí. V druhé jízdě jsem to pokazil já. Do zatáčky jsem zabrzdil příliš pozdě, přední kola se zablokovaly a bylo to. Teď budu bojovat o body, což je minimální cíl. Když jsme mimo první desítku, můžeme si pohrát s množstvím paliva na startu. Předjíždění v Hockenheimu není nemožné.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy