Honda jediným vozem, který odstoupil

Button, Jenson | foto: Honda Racing F1

HONDA - REVIEW; Závod dokončilo devatenáct z dvaceti vozů, jediná Honda Jensona Buttona skončila předčasně. Barrichello bojoval a předjel šest vozů, s papírově slabou Hondou zaznamenal největší posun vpřed.

Rubens Barrichello, 14.
V mnoha ohledech to byl dnes velký závod, navíc s ne právě konkurenceschopným autem. Byli jsme ale schopni postupovat kupředu a užívali jsme si závodění. Jak jsme předpokládali, v závodě jsme byli o trochu lepší, než v kvalifikaci a s dobrou strategií jsme postupovali. Tým odvedl skvělou práci a chtěl bych jim za jejich práci poděkovat, nicméně výsledek přirozeně není vůbec dobrý a čeká nás ještě moře práce.

Jenson Button, odstoupil
Odstoupit ze závodu tak brzy je smutným koncem tak náročného víkendu. Start mi celkem vyšel a byl jsem vedle Bourdaise. Myslel jsem si, že mi v první zatáčce nechá místo, ale zavřel ji a narazil jsem do jeho zadní části vozu. Tušil jsem, že se vpředu něco polámalo, ale vůz byl schopen pokračovat. Na obrubníku se mi pak vzpříčil spoiler pod autem. V boxech jsme nasadili nový, ale vůz se nadal vůbec řídit, když jsem ho odstavil, zjistili jsme, že aerodynamické díly na spodní části byly poškozeny.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy