Toro Rosso rychlejší, ovšem bez bodů

Bourdais, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

SCUDERIA TORO ROSSO REVIEW; Zlepšený výkon Toro Rosso oproti začátku sezony byl vidět i ve Francii, tým bojuje ve středu startovního pole. Bodové odměny sa však tým z Faenzy dnes nedočkal

Sebastian Vettel, 12.
Myslím, že můžeme být na sebe hrdí, protože jsme odjeli skvělý závod. Odstartoval a skončil jsem na dvanácté pozici, ale byl jsem  e skupině, kde byl McLaren a BMW. Odvedli jsem fantastickou práci, udrželi jsem za sebou jedno BMW jenom čistou rychlostí. Jízda v balíku mi moc nepomohla, chtěl jsem déšť, bohužel přišel až po závodě. Celkově však můžeme být spokojeni. Nebyl to vůbec snadný závod, život mi stěžovalo drolení pneumatik. V porovnaní s minulými závody jsem však určitě udělali pokrok.

Sebastien Bourdais, 17.

Jakmile se přede mně dostal Nakajima, který jel jenom na jednu zastávku, měl jsem po závodě. Pak jsem ztratil kontakt s balíkem vpředu, navíc jsem musel před sebe pustit Raikkonena. Ten měl ale potíže a i když jsem byl rychlejší, pořád mi byly mávány modré vlajky. Když jsem ho pouštěl, ztratil jsem alespoň tři vteřiny, další pak jízdou za ním.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy