Renault vzkazuje: Alonso má dost paliva

Alonso, Fernando | foto: Lotus F1 Team

RENAULT - REVIEW; Dvojice pilotů francouzského týmu se prezentovala zcela odlišnými výkony, což znovu poškozuje už tak chatrnou pověst mladého Piqueta. Alonso kvalifikoval svůj vůz do druhé řady, Brazilec až do osmé.

Fernando Alonso, 4.
Před kvalifikací jsme toho moc nenajezdili a proto pro nás bylo před dnešním odpolednem mnoho neznámého. Vůz je stále trochu nervózní a dráha se tu mění každou chvíli. Se čtvrtým místem jsem velmi spokojen a je to určitě dobrý začátek víkendu. Závod je otevřený a dává nám šanci na slušný bodový zisk.

Nelson Piquet, 15.
Docela obtížná kvalifikace, vůz byl dost rychlý na Top10, ale mně se bohužel nepodařilo postoupit. Trochu se potýkám s dráhou, která je pro mne stále ještě nová a nemohl jsem najezdit tolik okruhů, kolik bych potřeboval. V závodě se pokusím vyhnout problémům, postoupit kupředu a získat nějaké body.

Pat Symonds, šéfinženýr
V případě Fernanda znamenitý výkon, zvláště když veze slušné množství paliva a myslím si, že je to náš nejlepší kvalifikační výkon roku. Nelson učinil ráno velký pokrok a dostal se do druhé části, více se mu však nepodařilo.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy