Rozdíl se zvětšuje

Heidfeld, Nick | foto: BMW Motorsport

BMW-SAUBER - REVIEW; Ačkoli Robert Kubica neustále připomíná ztrátu BMW na ty nejlepší, potřetí za sebou se v kvalifikaci umístil mezi třemi nejlepšími. Vystavuje tak Nicka Heidfelda tlaku, kterému zatím čelit nedokáže.

Robert Kubica, 2.
Tohle byla těžká kvalifikace. Trať se na některých místech lámala, což byla katastrofa. Za těchto podmínek bylo jednoduché udělat chybu. Když jste se od ideální stopy odchýlili o deset až dvacet centimetrů, najeli jste na hrboly, kde byl zoufalý grip. Každopádně jsem s druhým místem spokojen. Zítra to bude určitě náročný závod. Naneštěstí budu startovat ze špinavé části tratě. McLaren vypadá samozřejmě silný a za sebou mám rychlé Ferrari. Uvidíme, kdo zvolil jakou strategii.

Nick Heidfeld,7.
Výsledek je určitě lepší než ten v Monaku. Ve druhé části jsem na Roberta ztratil jenom desetinu, ale nejsem spokojen s časy ve finále. Dnes bylo extrémně náročné najít vhodnou směs pneumatik. Nejdřív jsem zvolil tvrdší směs, ale nakonec jsem jel na měkkých pneumatikách. Podmínky na trati se obvykle zlepšují, ale dnes to bylo právě naopak. V asfaltu byly doslova díry, to je pro Kanadu typické, ale to nás potkává v závodě, ne už v kvalifikaci.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy