První toyota mimo první desítku!

Trulli, Jarno | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Spolehlivý kvalifikant, Jarno Trulli se dnes nejenže musel sklonit před svým mladším kolegou, navíc ho na startovním rostu čeká mizerná 14. pozice.

Timo Glock, 11.
Tohle byla hodně složitá kvalifikace. Bylo těžké najít správné vyvážení a do spokojenosti mám víc než daleko. Hlavním problémem byl stav vozovky, který se zhoršoval s každou části kvalifikace. Druhá a třetí kola byla nejtěžší a všichni dělali chyby. V Q2 jsem dal dohromady jen jedno kolo a postup do finále mi unikl jen těsně. Bylo by hezké znovu se tam podívat, bohužel se nám to nepovedlo. Normálně se tady dá předjíždět, ale pokud se podmínky nezlepší, mohli by nastat potíže.

Jarno Trulli, 14.
Kvalifikace byla extrémně náročná, protože podmínky na trati byly katastrofální. Povrch se zhoršoval každým kolem. Nevím proč, ale své nejrychlejší kolo jsem odjel na začátku a pak jsem ho už nemohl vylepšit. Na začátku druhé části jsem se dostal do hodin, možná mě chyba stála další postup. Pak se situace zhoršovala víc a víc. Dnes to bylo jenom o zajetí čistého kola. Nevím, jak bude vypadat zítřejší závod, z tratě mám ale vážné obavy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy