Hamilton nadšený, Kovalainen už méně

Hamilton, Lewis | foto: Karel Bařina, F1NEWS.cz

MCLAREN - REVIEW; Vůz stáje McLaren Mercedes nastavil nejlepší čas tohoto víkendu. Lewis Hamilton prokázal, že mu místo jeho prvního vítězství ve formuli 1 sedí i po roce. Jeho týmový kolega ztratil necelých šest desetin a s vozem zatím úplně spokojen není.

Lewis Hamilton, 1.
Je super být zpět na místě mého prvního vítězství. Ráno jsme se rozhodli na mokrou dráhu nevyjet a až ke konci tréninku jsme vyrazili na osychající dráhu. Odpoledne se nám dařilo zlepšovat vůz každým dalším výjezdem z boxů. Nastavení a vyvážení vozu mi sedí, zvláště když jsme nasadili měkčí směs a mohl jsem se do toho na zlepšující se dráze pořádně opřít. Před kvalifikací ještě zapracujeme, ale už teď jsme v dobré formě.

Heikki Kovalainen, 4.
Dnes jsme byli úspěšní, ačkoliv není vůz stále ještě dobře vyvážený. Na nastavení jsme se soustředili po většinu odpoledního tréninku a podařilo se nám uklidnit zadní část. Směrem ke konci vyhrazeného času jsem cítil, že jdeme správným směrem, ale zatím jsem tvrdě atakovat dráhu nemohl. Uděláme ale ještě nějaké změny před ranním tréninkem a myslím si, že budeme daleko rychlejší.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy