Taková spekulace samozřejmě těší

Australan Mark Webber se vrací k neověřeným informacím ze zákulisí Formule 1.

A jaké spekulace se má jeho prohlášení týkat? Samozřejmě té nejslavnější a nejsledovanější, tedy jeho údajného přestupu od Jaguaru do stáje BMW Williams, kde měl údajně nahradit Juana Pabla Montoyu. Ten měl přestoupit na konci této sezony k týmu McLaren Mercedes. K transakci nakonec nedošlo a sám Montoya nedávno rezolutně popřel jakákoliv další jednání ve věci zkrácení jeho stávající smlouvy, která má ještě roční trvání.

„Když si uvědomíte, čeho letos dosáhli a že by přemýšleli o tom, že by vám jeden z vozů svěřili, je hezké něco takového poslouchat,“ prohlásil Mark Webber, jenž vstoupil do F1 v roce 2002 se stájí Minardi.

Stávajícímu jezdci týmu Jaguar sebevědomí rozhodně neschází. Prohlásil, že existuje tým, který by mohl soupeřit s Top týmem z Grove o jeho služby. Nešlo o žádnou jinou stáj, než Scuderia Ferrari. Dle Webbera by to mohl být další jeho krok.

„Ale v tomto okamžiku se soustředím na Jaguar,“ dodal však 26letý Australan, jenž ale tvrdí, že jezdec F1 by neměl nikdy říkat nikdy, neboť neví, co vše se může během okamžiku stát...

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy