V Renaultu znovu bez bodů

Piquet jr., Nelson | foto: Lotus F1 Team

RENAULT - REVIEW; Dnešní závod si Fernando Alonso za rámeček určitě nedá. Na začátku byl sice hodně vidět vpředu, několik chyb ho však odsoudilo k nevalnému umístění. Nelson Piquet se trápil během celého závodu, aby nakonec po havárií skončil předčasně.

Fernando Alonso, 10.

Dnes jsme nebyli schopni dosáhnout to, co by bylo možné v normálním závodě. Trať byla pořád proměnlivá, auto reagovalo citlivě a já jsem dělal chyby. Po jedné z nich jsme změnili strategii, co se nám bohužel nevyplatilo, což je určitě škoda. Vzhledem k tomu, že nebojujeme o šampionát, zvážili jsme naše šance a udělali několik riskantních rozhodnutí. Ty však naneštěstí nefungovaly a teď jenom musíme doufat v lepší výsledek v Kanadě.

Nelson Piquet Jr., DNF

Tenhle víkend byl hodně složitý a já jsem extrémně zklamán. Podmínky na trati se pořád měnily, zariskovali jsme a přezuli na suché pneumatiky v čase, kdy byla trať ještě pořád kluzká a zrádná. Pak jsem vyjel z tratě a poškodil vůz. Na podmínky se ale vymlouvat nebudu, vše beru na sebe. Musím zůstat koncentrován a v Kanadě se zlepšit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy