Nico předpověď splnil

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS - REVIEW; Slibnou formu z tréninků zúročil Nico Rosberg i v důležité kvalifikaci. Dnešním ziskem šesté startovní pozice připoměl všem výkony ze začátku sezony.

Nico Rosberg, 6.

Jsem velmi šťastný, protože jsem dnes z auta dostal všechno, co v něm bylo. Dnešní den jsem si skutečně vychutnal. Měl jsem z toho ohromnou zábavu, jel jsem pořád na limitu. Předpokládám, že záběry z mého kokpitu musejí být zajímavé, útočil jsem na každém kousku tratě. Kvalifikace tady v Monaku je úplně odlišná, ale dnes jsem mohl zajíždět kola na maximum. Jestli bude zítra pršet, bude to šílenství. Musíme být obezřetní a udržet se na trati. S dobrou strategii by se mi mohl závod vydařit.


Kazuki Nakajima, 14.

Byla to složitá kvalifikace, měl jsem potíže udržet vůz na trati, hlavně v rychlých kolech. V jednom z nich jsem udělal několik chyb, které mě pak stály postup do třetí části. Nicovi se ale dnes vedlo skvěle. Zajel několik fantastických časů. V kvalifikaci jsme jeli za jiného počasí jako v ranním tréninku. Předpověď na zítřejší závod ještě neznáme, bude to určitě zajímavé.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy