Ani v Monaku to na úspěch nevypadá

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

TORO - ROSSO - REVIEW; Nový vůz a stejné pozice. Ani vylepšený model STR3 nepřinesl kýžený posun směrem k první půli startovního pole. Sebastian Vettel navíc po dřívě ohlášené penalizaci odstartuje až z poslendí řady. A modlí se za déšť...!

Sebastien Bourdais, 16.

Ve svém prvním kole jsem zůstal viset za Massou, druhé bylo lepší, i když mou pozici nijak nevylepšilo. Je složité přijít na způsob chování auta, zvlášť při brždění, když se mi několikrát podařilo kola zablokovat. Právě tohle mi způsobilo potíže v mém druhém kole, když mi zadek auta ustřelil u výjezdu z tunelu. Další problém se vyskytuje při vjezdu do zatáček, kdy nám plave zase předek. Naši situaci nezlepšuje ani nedostatek zkušeností s novým vozem. Ráno jsme navíc na suché trati neodjeli téměř nic. Musíme zrychlit o 1,5 vteřiny a když jste v Monaku s vozem F1 nejeli vůbec, je to složitější než cokoliv jiného.

Sebastian Vettel, 18., po penalizaci 19.

Mé první kolo bylo slibné, pak jsme ale zvolili nevhodné pneumatiky. Nebyl jsem schopen zvýšit přítlak a ztrácel jsem tak drahocenný čas, zvlášť pak na konci kola. Je to určitě škoda, protože po penalizaci budu navíc startovat z konce. Jestli doufám v déšť? Určitě ano...a hodně!

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy