Rosberg má bod, ale málem o vše přišel

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS REVIEW; Williams získal zásluhou Nica Rosberga po včerejší těžké kvalifikaci cenný bod. Kazuki Nakajima poprvé ve své kariéře závod nedokončil, když byl zásluhou příliš optimistického Fisichelly s rozbitým vozem vyřazen.

Nico Rosberg, 8.
Povedl se mi start a fantasticky mi vyšlo první kolo, ačkoliv jsem málem vše ztratil, když jel Heidfeld zeširoka a netušil, že jsem vedle něj. Musel jsem mimo dráhu, ale ve třetí zatáčce jsem po vnější straně předjel Coultharda a Trulliho. Dával jsem do toho dnes vše po celý závod a skutečně jsem si ho užíval. Těším se na další dva okruhy, které našim vozům vždy seděly.

Kazuki Nakajima, nedokončil
Nevím přesně jak k nehodě došlo, ale do první zatáčky jsem následoval jezdce přede mnou. Stopu jsem nezměnil, ale náhle jsem ucítil zezadu náraz. Namířil jsem si to do boxů a doufal, že půjde vůz opravit, ale škody byly příliš velké. Je to škoda, ukázalo se, že jsme byli na dlouhých vzdálenostech velmi rychlí.

Sam Michael, technický ředitel
Nico zajel další skvělý závod bez jediné chyby a přivezl cenný bod. Zdržel ho přitom provoz na dráze při obou našich plánovaných zastávkách. Dnes se ukázalo, že je střed pole velice vyrovnaný a pokud se chceme udržet v boji o čtvrté místo v hodnocení týmů, musíme přidat na rychlosti.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy