Webber boduje počtvrté za sebou

Coulthard, David | foto: GEPA pictures GmbH

RED BULL - REVIEW; Stáj Red Bull již patří mezi pevné kandidáty na bodované umístění, především je to zásluhou Marka Webbera, který má po pěti závodech deset bodů. Coulthard na Australana zatím nestačí, ale podobný průběh jsme mohli vídat i v loňském roce.

Mark Webber, 6.
Z dvou bodů jsem šťastný. Nebyl to zrovna záživný závod, jen jsem se snažil držet blízko Alonsa, což dnes nebylo příliš jednoduché. Bylo by hezké s ním bojovat. V posledním stintu jsem udržoval konstantní rychlost, Rosberg nebyl hrozbou. Získat další body je pro tým velmi dobré, obzvlášť po pátku, kdy se nám nedařilo. Ale se sbíráním bodů nejsme zase tolik spokojení, chceme víc. Na druhou stranu mám stejný počet bodů, jako za loňskou sezónu, takže se nám daří dobře.

David Coulthard, 10.
Dnes mi body unikly, což je smutné. Ale obcházel jsem si vůz a nenašel žádné poškození, takže alespoň jsme dojeli, aniž bychom s někým kolidovali. Snažil jsem se na maximum, před prvním pitstopem jsem ztrácel vteřinu a půl, po výjezdu jsem se zařadil za Rosberga, což bylo rozhodujícím faktorem. Strategie dnes byla výborná, ale z vozu jsem už větší rychlost nevyždímal. Trápila mě přetáčivost, což stálo mě to desetinu na kolo.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy