Toyota se tentokrát nepředvedla

Kobajaši, Kamuj | foto: Karel Bařina, F1NEWS.cz

TOYOTA - REVIEW; Jarno Trulli neobhájil slušný výkon v sobotní kvalifikaci. Špatný start ho odsunul mimo bodované pozice a po zbytek závodu už nebyl schopen vrátit se zpět. Timo Glock byl taktéž zdržen pomalejšími jezdci a z vozu nezískal plný potenciál.

Jarno Trulli, 10.
Můj závod se pokazil hned na startu. V první zatáčce byl zmatek, myslím, že někdo do mě narazil a já ztratil tři pozice. To byl konec, protože od té doby jsem nebyl schopen získat pevnou půdo pod nohama. Od prvního kola jsem se snažil předjet Coultharda. Byli jsme hodně vyrovnaní, ale v současné době, jakmile sledujete vůz, ztrácíte přítlak. Snažil jsem se, ale dnešní výsledek byl maximem.

Timo Glock, 13.
Rychlost vozu nebyla špatná, ale závod zničil provoz, ve kterém jsem se ocitl. Pomalu jsem odstartoval a musel se vyhýbat Fisichellovi a Nakajimovi. V prvním stintu jsem byl rychlejší než Barrichelo, ale nepodařilo se mi ho předjet. Po prvním pitstopu byl Button na měkčích pneumatikách, zatímco my na tvrdých, které pracovaly velmi dobře. Bohužel, ve chvíli, kdy mě začali předjíždět rychlejší jezdci o kolo, bylo náročné udržet si rychlost. Celé odpoledne jsem byl rychlejší, než některé vozy přede mnou, výsledek je zklamáním.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy