Fernando Alonso ve víru událostí

Mladý Španěl po skončení sezony neodpočívá, ale usilovně pracuje na podpoře Renaultu.

Po skončení posledního závodu sezony v japonské Suzuce zamířila většina pilotů domů k zaslouženému odpočinku a nabrání nových sil. Vítěz Grand Prix Maďarska 2003 však zamířil na propagační akci do Koreje, následně spolu s týmovým kolegou Trullim předváděl monopost R23B v ulicích Moskvy. Minulý týden navštívil továrnu Renault ve Valladolidu, kde se montují modely Clio a vyrábějí motory pro osobní vozy.

„Nadšení lidí se kterými se setkáváme, ať už se jedná o fanoušky z Koreje, Ruska a nebo personál Renaultu, je skutečně motivující. Sezona byla únavná, ale když vidíte podporu, kterou máme, chcete pracovat ještě usilovněji. Skoro bych chtěl, aby sezona 2004 začala už příští týden,“ prohlásil Alonso.

Včera zavítal jezdec ještě do Enstone, sídla stáje Renault, kde se konstruují šasi. „Zhlédl jsem nový vůz v aerodynamickém tunelu. Samozřejmě, že o tom nemohu blíže hovořit, ale všechna data, která mi konstruktéři ukázala, byla velmi povzbudivá. Továrna pracuje na plné obrátky, aby byl dodržen termín pro nový vůz a první podvozek by měl být dokončený již velmi brzy. Pak budou během měsíce následovat první testy,“ dodala velká naděje francouzského týmu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy