Ferrari si hlavy obvazovat zatím nebude

Schumacher, Michael | foto: Karel Bařina, F1NEWS.cz

FERRARI - REVIEW; Mistrovská stáj měla o výsledku kvalifikace jinou představu, ale o zklamání nelze hovořit, neboť je to závod a počítá se až výsledek v cíli. Massa jen těsně prohrál souboj o pole position, Raikkonen však nebyl spokojený s vyvážením vozu.

Felipe Massa, 2.
Vezmu-li v úvahu všechny skutečnosti, jsem s kvalifikací spokojen. Vím, že máme skvělý vůz. V Q3 jsem měl vždy problémy s provozem, ale to se stává. Musíme zůstat soustředění, odvést tu nejlepší práci a využít všechny naše zdroje a přednosti. Blahopřeji Robertovi, který zajel skvěle.

Kimi Raikkonen, 4.
S dnešním dnem moc spokojený nejsem, ale čtvrté místo je ještě dobrou startovní pozicí, potenciál máme. Vyvážení vozu není od rána ideální, bojoval jsem s tím a nebyl jsem tak rychlý, jak bych si byl přál. Musíme prostudovat data a podívat se na příčinu. Zítra na nás body čekají, jen je musíme sesbírat, budu konkurenceschopný. Možná jsme měli zvolit trochu jinou strategii, ale počkejme si na zítra.

Stefano Domenicali, šéf týmu
Čekali jsme trochu lepší výsledek. Nezavazujme si však hlavu předtím, než si ji natlučeme. Máme dva vozy v prvních dvou řadách a ve volných trénincích jsme viděli naši rychlost. Zítra musíme dobře odstartovat a pokusit se dostat z naší strategie maximum. Především však potřebujeme spolehlivost.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy