Za všechno může Takuma Sato

Webber, Mark | foto: Red Bull Racing

RED BULL - REVIEW; Překážející Takuma Sato zhatil naděje na šesté místo, přesto však panuje u Red Bullu spokojenost a Webber si odváží dva body. Na druhé straně Coulthard díky špatné fyzické kondici neodvedl řádný výkon.

Mark Webber - 7.
Start se nepovedl, nicméně jsme věděli, že většina jede na měkkých pneumatikách. Průjezd první a druhou zatáčkou se mi vážně povedl, probojoval jsem se na čtvrté místo. První fáze proběhla dobře, ale během té druhé a mne trápila malá přilnavost. V kritickém bodě závodu jsem se zasekl za Satem, ztratil okolo dvou vteřin a nepodařilo se mi zůstat před Heidfeldem. Za všechny v Red Bullu jsem rád, získali jsme dva body. Byl to těžký start do sezóny, proto je skvěle dnes vidět cíl. Velké díky patří Renaultu.

David Coulthard - 9.
První sada pneumatik se velmi drolila. V úvodní části jsem ztratil devět vteřin, bylo to frustrující. Bylo strašné vedro, později se naštěstí trochu zatáhlo.

Christian Horner - šéf týmu
Mark odjel skvělý závod. Na začátku měl problém s přívodem paliva. Bylo nutné vytvořit si velkou rezervu v množství paliva. Proto Mark zajel do boxu dříve, což nás stálo okolo 12ti a 15ti vteřin. Poté mu v kritickém bodě závodu neuhnul Sato a Heidfeld nás překonal. Jsem si jist, že jinak bychom zůstali před ním. David odvedl vytrvalý výkon, obzvlášť když se dnes ráno necítil stoprocentně fit. V druhé polovině závodu byl velmi konkurenceschopný. Je dobré odsud odjíždět s několika body na palubě.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy