Honda si udržuje spolehlivost a výkonnost

Button, Jenson | foto: Honda Racing F1

HONDA - REVIEW; Japonská automobilka prožila v Malajsii uspokojivý víkend. Oba monoposty náročný závod dokončily a dokázaly se držet ve střední části startovního pole. To je oproti loňskému roku výrazný pokrok.

Jenson Button - 10.
Je skvělé dokončit závod, z celého víkendu jsme získali spoustu užitečných informací. S desátým místem jsem celkem spokojen, odpovídá to výkonu vozu. Jelikož před námi dojíždí velké množství vozu, je to dobrý obraz naší celkové konkurenceschopnosti. Jdeme správným směrem a od vozu se po celou dobu učíme. Musíme vydržet a pokračovat ve vývoji.

Rubens Barrichello - 13.

Bohužel, můj víkend byl částečným kompromisem, jelikož jsem v sobotu ráno nenastoupil do tréninku. Neměl jsem řádné vyvážení vozu pro dnešní závod. S nedotáčivostí jsem bojoval po celou dobu. Penalizace průjezdu boxy během mé druhé zastávky byla smolná, ale ztratil jsem pouze jednu pozici. Během dvou víkendu jsme se toho dost naučili, máme důvěru ve spolehlivost našich vozů. Máme před sebou ještě dost práce, ale před Evropou se vše připraví. Středu pole můžeme konkurovat, je skvěle vidět, že oba vozy se dostaly v tak náročném závodě do cíle. Učíme se z našich zkušeností, pozitivních i negativních.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy