Skutečnost a nebo jen fáma?

Jen stěží uvěřitelná zpráva se objevila v montrealském deníku. Neúspěšnější jezdci sezony se měli rvát.

Martin Leclerc ve svém článku napsal, že se měl během slavnostního večera v japonské Suzuce odehrát výstup mezi Michaelem Schumacherem a Kimi Raikkonenem.

Fin měl údajně přijít ke stolu nového šampiona a prohlásit: „Jsi mým vzorem, ale nelíbí se mi, jak se chováš.“ Následně mělo dojít až na fyzické vyřizování účtů, které skončilo ve chvíli, kdy byli jezdci od sebe odtrženi členy týmu Ferrari.

Dle Leclerca následně oba piloti odešli ven z hotelu a vše si vyříkali již beze svědků. Později večer měli oba prohlásit, že vzniklou situaci dokázali vyřešit.

O tom, že nedělní večírek stál za to, se netřeba zmiňovat. Již jsme vám přinesli zprávu, že mladší bratr Michaela Schumachera Ralf vyhazoval televizi oknem. Také Olivier Panis si přes svoji klidnou povahu a oblíbené ústranní užíval večírku plnými doušky.

Připomínáme však, že tato zpráva není ověřená a je jen na Vás, zda uvěříte Martinovi Leclercovi a nebo ne. Vzhledem k tomu, co prohlašoval Kimi Raikkonen po celou sezonu není totiž příliš pravděpodobné, že by vůbec někdy řekl Michaelovi Schumacherovi, že je jeho vzorem...

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy