Force India nepostoupila, ale vedla si dobře

Liuzzi, Vitantonio | foto: Karel Bařina, F1NEWS.cz

FORCE INDIA - REVIEW; Indická stáj si v pátečních trénincích vedla poměrně dobře. Přestože bylo evidentní, že pozici si v sobotní kvalifikaci neudrží, nedopadl boj o místa na startu zase tak nejhůře.

Giancarlo Fisichella, 17.
Sedmnáctý, jen jedno místo za Q2. Po dosavadním průběhu víkendu je to trochu zklamání. V poslední části mého rychlého kola byly vyvěšeny žluté vlajky, na pneumatiky se mi dostala špína a to mě stálo tři desetiny. Ale víme, že se zlepšujeme. Tým podal parádní výkon. Stále je co na práci, ale jdeme správným směrem.

Adrian Sutil, 19.
Nebyla to jednoduchá kvalifikace, podmínky na trati byly oproti ránu hodně rozdílné. Celková přilnavost byla nižší, potýkal jsem se s nedotáčivostí nových pneumatik. Druhá jízda byla OK, ačkoliv vyvážení nebylo zrovna dobré. V posledním kole se mi až do třetího sektoru dařilo, ale jakmile jsem vjel do rychlé levé-pravé šikany, dostavila se nedotáčivost a při výjezdu jsem byl moc široký. Vůz povyskočil, ztratil jsem kontrolu a dostal hodiny. Je to smutné, mohl jsem atakovat Bourdaise. Druhé kvalifikaci jsme byli velmi blízko, snad se nám v Malajsii podaří postoupit. Teď jsme tady a lepší než loni, což samo o sobě je malý úspěch.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy