Honda zůstala jen těsně za Top10

Honda | foto: Karel Bařina, F1NEWS.cz

HONDA – REVIEW; Rubens Barrichello vystoupil ze stínu Jensona Buttona. Na vítězného Hamiltona sice ztratili ve druhé části kvalifikace dost, na postup mezi elitu jim však chyběly jen dvě desetiny vteřiny.

Rubens Barrichello, 11.
S mojí kvalifikační pozici jsem spokojen. Všichni udělali obrovský kus práce. Když porovnáte naše výsledky před měsícem a dnes, je vidět, že jdeme správným směrem. Je škoda, že jsem nepronikl mezi deset nejrychlejších, ale jako jedenáctý mám výhodu nejlepší pozice z těch, kteří mohou měnit strategii s množstvím paliva.

Jenson Button, 13.
Vůz byl dobrý, ale ztratil jsem dvě desetiny v deváté a poslední zatáčce. Tlačil jsem příliš a bojoval s nedotáčivostí. Potěšitelné je, že jsme s Rubensem oba blízko Top10 a těším se na zítřejší závod.

Steve Clark, šéfinženýr
První letošní kvalifikace proběhla bez potíží a oba vozy postoupily do Q2. Neměli jsme žádné technické problémy a případ červené vlajky po potížích Webbera jsme zvládli dobře. Dnes ráno jsme se věnovali hlavně přípravě na zítřejší závod na úkor kvalifikace. Pokud půjde vše dobře a udržíme naši spolehlivost, budeme postupovat výše k bodům.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy