Za Weberovým smykem zřejmě brzdy

Webber, Mark | foto: Karel Bařina, F1NEWS.cz

RED BULL - REVIEW; Australan Mark Webber patřil ve všech trénincích mezi nejrychlejší, kvalifikace na domácí závod mu však vůbec nevyšla. Důvodem předčasného odstoupení byly zřejmě brzdy. Týmový kolega Coulthard s vozem příliš spokojený není, ale bude startovat z pěkné čtvrté řady.

David Coulthard, 8.
Dnes to bylo na dráze docela ošidné. Vůz se chová dost odlišně na tvrdší a měkčí směsi pneumatik. Čekali jsme, že budeme v Q3, ale přál bych si, abych mohl jet ostřeji. Když jsem tlačil, auto bylo na obrubnících hodně nestabilní. Jsem zvědavý, jak to bude zítra bez kontroly trakce vypadat.

Mark Webber, 15.
Byly tam potíže na přední části vozu, což bylo špatné. Už v první zatáčce jsem cítil nějaké změny, ale v zatáčce číslo šest se to polámalo a já skončil ve štěrku. za normálních okolností je zisk bodů téměř nemožným cílem, ale já udělám vše, co bude v mých silách.

Christian Horner, šéf týmu
Pro Marka byla dnešní kvalifikace na domácí Grand Prix frustrující a vše nasvědčuje tomu, že nás postihly potíže s brzdami. Zítra ho čeká náročný závod, ale s přihlédnutím k jeho včerejším časům, měl by být schopen postoupit hodně dopředu. David byl nespokojený s vyvážením vozu, ale startovat osmý v prvním závodě není rozhodně špatné.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy