Super Aguri zažije otřesy v základech

Sato, Takuma | foto: Super Aguri Formula 1

Většinoví vlastníci Super Aguri chtějí radikální změnu. Starý management během následujícího měsíce obměnit za mladou krev a dokázat, že loňský úspěšný rok nebyl jen náhodou.

Společnost Magma Group nedávno finančně vypomohla japonské stáji, která se nacházela na pokraji krachu. Podrobnosti kontraktu nebyly zveřejněny, nicméně dá se očekávat, že Aguri Suzuki musel hodně ustupovat.

Šéf Magma Group Martin Leach ve středu poslal do Austrálie vzkaz zaměstnancům Super Aguri, kde uvádí svou vizi o nadcházející budoucností stáje.

Ačkoliv Leach nezacházel do podrobností, je jasné, že některé osobnosti s TOP managementu půjdou z kola ven. O pozici v týmu by se měl bát výkonný ředitel Daniel Audetto. Ten dnes nebyl přítomen na tiskové konferenci, jelikož se nacházel na oficiální konferenci Magma Group a namísto, aby přijel do Austrálie, odcestoval domů.

Podle předpokladů se Leach stane novým šéfem týmu a Suzuki bude zastávat novou funkci. Jakmile dojde k důkladné revizi stáje, nastanou velké změny, které postihnou i barevné schéma týmu a monopostu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy