Mallya chce oživit duch Jordanu

Mallya, Vijay | foto: Sahara Force India

Indický miliardář a nový vlastník stáje ze Silverstone Vijay Mallya touží po návratu ducha, který panoval u týmu na konci minulého tisíciletí, v době jeho největších úspěchů.

Přestože Mallya koupil tým od Spykeru, postavil ho na nohy Eddie Jordan v roce 1991. Málokdo čekal, že irský dobrodruh dotáhne stáj s omezenými finančními prostředky až k boji Heinze Haralda Frentzena o titul a několika vítězstvím.

A právě prostředí úspěšné spolupráce, nadšení a zábavy chce v Silverstone Ind znovu oživit. Uvedl to sám zakladatel stáje pro agenturu Reuters, který byl mezi pozvanými na párty Force India.

„Mallya je zatoulaným dítětem, a to se mi moc líbí. Nemá omezené prostředky a nemusí se ohlížet za každou svojí investicí. Ráno vstane a řekne si, že jeho snem je mít tým jako Jordan a vyhrávat závody."

Jordan je sice potěšen takovými sny a představami, ale za současných okolností na vítězství vozů z jeho bývalé továrny nevěří. „On se ale opravdu chystá udělat maximum proto, aby dostal tým tam, kde byl dříve."

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy