Honda: Hvězdu odkryje voda

B.A.R | foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Honda má za sebou doslova mizernou sezonu, ale v jejím kokpitu sedí pilot, který bude vítězit. Ross Brawn prokázal bezpočtukrát, že zná, umí a rozumí. Proč bychom tentokrát měli pochybovat?

Brawn je novým šéfem stáje Honda Racing teprve krátce, přesto už ví, kde jsou základní slabiny. Jejich odstraněním však ještě zaručeno vítězství není, pokud však ve voze nesedí jezdec nejvyšší úrovně.

„Jsou jezdci, kteří dokáží vyhrát i když tomu nic nenasvědčuje, to byl případ Michaela Schumachera. Nevím, na jaké úrovni je Jenson, ale nemám jediný důvod předpokládat, že by neměl být stejný,“ uvedl Brit ve službách japonské stáje.

Podle Brawna ukazuje pravý potenciál závodního pilota jízda a časy na mokru. „Podívejme se na Alonsa. Když byl u slabého Minardi a na trati byla voda, patřil mezi nejrychlejší a Jenson je na tom obdobně.“

Button byl od svého vstupu do formule 1 největší britskou nadějí a všichni chválili jeho cit pro vůz a jeho kontrolu na hranici fyzikálních zákonů.

„Jenson má schopnosti vítězit, vyhrát už dokázal v turbulentním a deštivém Maďarsku 2006, pokud mu dáme odpovídající materiál, ještě vyhraje hodně závodů.“

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy