V Japonsku pojede stále Villeneuve

Tak zní neustále opakovaná prohlášení britsko americké stáje BAR Honda.

Dle neověřených zpráv má být již zítra potvrzeno nahrazení Villeneuva pro sezonu 2004 smluvním jezdcem dodavatele hnacích agregátů Takumo Satem při tiskové konferenci v japonském Tokiu.

S v pátek oznámeným odchodem Jacquese Villeneuva z týmu se objevily informace o tom, že by mohl Sato nahradit Kanaďana již při Grand Prix Japonska. Tisková mluvčí stáje však tyto spekulace odmítla s tím, že obě strany dostojí platnému kontraktu a mistr světa z roku 1997 bude v Suzuce pilotovat pro stáj BAR poslední závod.

Villeneuve prohlásil, že ještě nikdy nepracoval tak tvrdě, jako v letošní sezoně, kterou mu pokazila především smůla a neustálé technické problémy. „Letošní rok byl velkým zklamáním. Je to vždy obtížné, když pracujete velmi tvrdě a nedosáhnete kvůli smůle a problémům takových výsledků, kterých jste schopni.“

„Bylo by velmi příjemné zakončit spolupráci s BAR dobrým výsledkem právě v Suzuce,“ řekl Kanaďan, který soudí, že záležet bude především na tom, v jaké formě budou jejich pneumatiky Bridgestone a naopak v jaké kondici konkurenční gumy Michelin.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy