Ralf Schumacher v F1 končí!

Schumacher, Ralf | foto: Panasonic Toyota Racing

Pouze jeden rok vydrželo slavné příjmení Schumacher ve formuli 1 i po odchodu sedminásobného šampiona Michaela Schumachera. Jeho mladší bratr Ralf neuspěl v Toyotě a dnes oznámil médiím, že se v příštím roce na startovním roštu neobjeví.

„Mám za sebou tři náročné sezony s Toyotou a nevyšlo nám to tak, jak jsme si plánovali. Tým Force India není nic pro mne, v roce 2008 ve formuli 1 nebudu,“ prohlásil Ralf Schumacher, který těsně před Vánocemi oznámil ukončení spolupráce s jeho manažerem Hansem Mahrem.

„Ukončení spolupráce na konci roku bylo dohodnuto dávno dopředu, nejde o reakci na skutečnost, že nemám pro příští rok v F1 angažmá. Hans se chtěl znovu věnovat své práci v médiích.“

Expilot Jordanu, Williamsu a Toyoty si užívá klidu s rodinou a o své další budoucnosti nyní příliš nepřemýšlí. V žádném případě však ještě s motosportem skončit nechce, uvažuje i o návratu do F1 v roce 2009.

„Nějaké nabídky mám, ale rozhodnutý ještě nejsem. Teoreticky je možné všechno, praktická stránka je však věc druhá. Formule 1 totiž na nikoho nečeká.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy