F.W. předpovídá pro sezonu 2004 překvapení

Dle šéfa s spolumajitele stáje BMW Williams budou někteří lidé v Melbourne roku 2004 velmi překvapeni.

A co má být tak nečekaného? Sir Williams reagoval na spekulace o přestupu jeho současné hvězdy Juana Pabla Montoyi k týmu McLaren Mercedes.

„Řečnění je snadné. Jsme daleko od něčeho konkrétního, ale někteří lidé budou překvapeni, až se vše vytříbí,“ prohlásil Frank Williams.

Objevily se úvahy o tom, že by se mohl na místě Montoyi objevit v monopostu FW26 například Jacques Villeneuve a nebo Mark Webber. „Vše co nyní mohu říci je, že Ralf a Juan jsou silnou dvojicí a na tom trvám,“ uzavřel Frank Williams.

Muž číslo dvě týmu z Grove, technický ředitel Patrick Head, si žádné diskuse nepřipouští. Dle něj je Montoya vázán platným kontraktem do konce roku 2004. „Co bude dělat potom, to nevím,“ přiznal nedávno.

A co se týká Ralfa Schumachera? Jednání o jeho kontraktu dle prohlášení Williamse i nadále pokračují, což je dle jeho slov v tuto dobu jen málo překvapivé.

Z kontextu se tedy zdá, že by mohlo skutečně k odchodu Juana Pabla Montoyi od Williamsu směrem k McLarenu dojít před vypršením stávající smlouvy, ale ve stáji z Wokingu mají již oba jezdci platnou smlouvu i pro příští sezonu. O jakých překvapeních to tedy Frank Williams mluvil? Budeme si asi muset počkat na start Grand Prix Austrálie 2004...

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy