Nic se neděje

JPM byl po závodě zklamaný, ale očekává, že ve zbylých závodech bude mít zase navrch.

Přestože Juan Pablo Montoya očekával v Monze vítězství, zvýšil se odstup od Michaela Schumachera, vedoucího jezdce Pohár jezdců, na tři body.

„První kolo bylo velmi dobré. Michael šel na vnitřní stranu a já na vnější. Brzdil poněkud dříve než já, a tak mi tam zbylo dost místa, ale na výjezdu jsem byl v nevýhodě a předjetí se mi nevydařilo,“ komentoval na tiskové konferenci pilot stáje BMW Williams prakticky jediný opravdu dramatický pokus o předjetí za celou Grand Prix Itálie.

Před druhou zastávkou v boxech výrazně snížil ztrátu na pilota Ferrari, ale ve finále se smířil s druhým místem. „Ztratil jsem hodně času v provozu na trati během poslední části závodu, když mi pomalejší jezdci neuhnuli z cesty,“ postěžoval si Kolumbijec a stěžejní roli v tomto sehrál Heinz Harald Frentzen, jenž na dlouhou dobu rozdělil oba soupeřící jezdce.

„Pak jsem dostal rádiem zprávu ať zpomalím a jedu na body, že mám příliš velkou ztrátu, ale i tak by bylo těžké dnes Michaela předjet. Ferrari nás dnes porazilo, ale na zbývajících dvou tratích je potřeba většího přítlaku, a to by nám mělo vyhovovat. Jsem jen tři body za Michaelem, to nic neznamená,“ dodal Juan Pablo Montoya.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy