Jako by ani žádná změna nebyla

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS - REVIEW; Dá se říci, že se týmu z Grove na brazilské dráze příliš nedaří. Loni zde byli její jezdci za očekáváním a letos je tomu také tak. Rosberg sice dokázal vůz protlačit do Top10, ale stačil jen na desáté místo. Nakajima dosáhl stejného výsledku jako Wurz, skončil mezi prvními.

Nico Rosberg, 10.
Inženýři odvedli dobrou práci, postupně vůz zlepšovali, zvláště od rána, ale myslím si, že jsme se dostali do poslední části kvalifikace se štěstím. Z vozu jsem ve druhé části více dostat nemohl. S větším množstvím paliva jsem měl ve finále problémy s vyvážením, což mne stálo jednu nebo dvě desetiny. Možná jsem mohl porazit Coultharda, ale v rozhodujícím kole jsem udělal menší chybu, někdy se nepodaří zajet úplně bezchybné kolo.  Při delších úsecích jsme docela rychlí, tak si počkejme, jak to zítra bude vypadat.

Kazuki Nakajima, 19.
Dnes to bylo těžké, nevím proč, ale vůz se proti rannímu tréninku choval jinak  nemohl jsem z něj dostat více. Když jsem přidal i pár chyb, kvalifikace je zklamáním. Nyní se chci podívat na data a porovnat je s Nicovými, abych viděl, kde mám rezervy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy