Šok, Alonsa obdivuje Coulthard!

Coulthard, David | foto: Red Bull Racing

Této informaci se dá jen těžko uvěřit, neboť sympatický a s lety stále populárnější Skot je zastáncem loajality vůči týmu a nejednou za její nedostatek Španěla kritizoval.

Skutečnost je ale taková, že David Coulthard je u Red Bull v pohodě a má jasno, nebojí se kritiky, ale ani slov chvály. Ze situace, kdy bojují o titul v posledním závodě tři jezdci má radost.

„Fernanda obdivuji. V jeho současné situaci u McLarenu podávat perfektní výkony je extrémně těžké a náročné. V týmu není v pohodě, přesto odvádí perfektní práci. Přitom pokud není něco ve vztahu k lidem kolem vás v pořádku, ztratit najednou půl vteřiny na kolo není nic těžkého. Taková situace způsobuje mnoho emocí a vyrovnat se s tím umí jen silné osobnosti.“

Bývalý pilot McLarenu se vrátil ještě k chybě Lewise Hamiltona při nájezdu do boxů. Podle něj nešlo o žádnou extrémní hrubku, mladý jezdec nemá tolik zkušeností a situaci jen zkrátka nezvládl.

„Jsem přesvědčen, že se z toho poučil a nikdy více nic takového nezopakuje,“ uvedl pilot, který sám rovněž ukončil jeden závod na příjezdové komunikaci k mechanikům a s poněkud větší ostudou...

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy