Hamilton je pořád favoritem

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

Prezident britského klubu závodních pilotů Damon Hill nepřestává věřit v mistrovský titul dnes největší britské hvězdy ve světě motorsportu.

Hill, mistr světa F1 z roku 1996, zná F1 velmi dobře a ví, jak rychle se věci mění. Dnes byl Lewis Hamilton krůček od mistrovského titulu, mohl být zdaleka nejmladším šampionem v historii F1. Stačilo jedno zaváhání s přezouváním pneumatik a druhé při vjezdu do pit-lane s prasklou pneumatikou a situace je úplně jiná. V Brazílii bude napětí pokračovat, ale už se rozhodne a Hami má pořád největší šanci.

Damon Hill: "V první chvíli jsem tomu nemohl uvěřit a byl jsem neuvěřitelně zklamaný, ale Lewis to ustál a po chvíli už prohlásil, že bude bojovat dál. Pořád je to on, kdo vede šampionát. Jeho sportovní duch je až neuvěřitelný. Přišel jako úplný začátečník a teď poráží nejlepší piloty na světě. Doufejme, že se stane mistrem světa, a těšme se na birtskou grand prix v příštím roce. Lewis je pořád v čele a do posledního závodu nastoupí s jistotou a klidem jako ve všech letošních závodech. My se tady v Silverstone za čtrnáct dnů zase sejdeme a budeme spolu závod sledovat. Letos nás čeká velkolepý závěr."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy