Hamilton se těší, Alonso věří v těžší auto

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

MCLAREN - REVIEW: Fernando Alonso utrpěl v dnešní kvalifikaci další nepříjemnou porážku se svým týmovým kolegou Lewisem Hamiltonem.

Lewis Hamilton - pole-position
Tento výkend máme docela emocionální výlet do Číny. Radoval jsem se z vítězství ve Fuji a najednou přijedu sem a zjišťuji, že jsem vyšetřován. Myslel jsem, že z toho hned bude penalizace. Naštěstí jsme se z toho dostali a děkuji týmu za podporu. Včerejší testování bylo s těmi starostmi těžké a ani dnes ráno jsme neměli dostatečnou rychlost. Snažil jsem se na to nemyslet a nakonec je z toho pole-position. Jsem opravdu, ale opravdu šťastný. Myslím, že na jedno kolo jsme tady docela rychlí, v závodě to bude možná trochu těžší. Nevím, jestli jsme zvolili nejlepší pneumatiky, ale zdá se, že snad ano.

Fernando Alonso - 4.
Je to docela divná kvalifikace. V prvních dvou částech jsme byli vyrovnaní, ale v poslední části jsem byl najednou pomalejší. Doufám, že to je větším množstvím paliva. Doufám, že ostatní budou tankovat dříve. Auto se mi zdá být dobré, navíc jsem zajel stejné časy na tvrdých i měkkých pneumatikách. To se zítra může hodit. A jestli bude zítra pršet, čtvrté místo neznamená vůbec nic.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy