Dlouhodobá smlouva je lepší

Manažer Ralfa Schumachera si myslí, že delší kontrakt je výhodnější, než krátkodobý zisk.

Již před delší dobou jsme vás informovali o tom, že německý jezdec Ralf Schumacher je těsně před podpisem prodloužení svého kontraktu se současnou stájí BMW Williams.

Stále však není dohoda podepsána, i když se nezdá, že by někdo pochyboval o tom, že Ralf za tým z Growe v příštím roce startovat skutečně bude. Podle prohlášení Williho Webera, jenž mimo Ralfa zastupuje i jeho staršího bratra Michaela se zdá, že většina základních podmínek nového kontraktu je vyřešena a problémem je Ralfova představa o výši roční gáže.

„Coby manažer, jenž je placen za to, že myslí i na budoucnost, jsem pro kompromisy připravenější než Ralf. Tato doba není jednoduchá a dle mého je určitě lepší mít dlouhodobou smlouvu s partnerem, jenž mi může umožnit vítězit a získat titul,“ řekl Weber.

Německý jezdec by měl v současné době pobírat plat kolem 13 milionů USD a o platu v připravovaném prodloužení se pouze spekuluje. Dle informací by měl být nižší výměnou za to, že Ralf bude mít o budoucnost postaráno na celé tři roky, tedy až do roku 2006 včetně.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy