Verstappen jedná s Jordanem?

Dle neoficiálních zpráv z Holandska se sponzoři, stojící za pilotem Minardi, poohlížejí i jinde.

Současný jezdec stáje z Faenzy se nikdy netajil tím, že by rád v budoucnu jezdil za poněkud více konkurenceschopný tým, než jakým je současné Minardi.

Za Holanďanem stojí dle sdělení grandprix.com skupina investorů v čele se společností Lost Boys a ti by měli dle zprávy hledat za své peníze zajímavější reklamní plochu. Vzhledem k rozpoložení volných míst na příští sezonu a pravděpodobně ne právě velkému zájmu o Verstappena, jednou z mála možností se jeví stáj Jordan Ford.

Mělo dokonce dojít k rozhovorům v sídle společnosti u okruhu Silverstone. Eddie Jordan, šéf týmu, spoléhá na to, že se mu brzy podaří najít silného sponzora a nebo kupce, nejlépe výrobce automobilů.

Tým by sice měl mít v příští sezoně k dispozici modernější motory Ford, které mají úhel mezi válci 90°, namísto stávajících s rozvorem 75°, ale při nedostatku finančních prostředků bude pokles týmu i nadále pokračovat. A z tohoto pohledu není přestup Jose Verstappena k týmu Eddieho Jordana úplně nepravděpodobný.

Nicméně do doby, než se bude blíže rýsovat blízká budoucnost zúčastněných stran, nedojde pravděpodobně k zveřejnění žádných podrobností o případných jednáních.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy