Spyker má pro Fuji v rukávu eso

Sutil, Adrian | foto: Spyker F1

Stáj vedená Colinem Kollesem se připravuje po úspěšném belgickém vystoupení do Japonska velmi pečlivě a s jasným cílem. Technický ředitel Mike Gascoyne je přesvědčen o tom, že na okruhu Fuji budou ještě lepší.

„Do Japonska vezeme další úpravu aerodynamiky. Máme nový zadní spoiler a aktualizaci předního. Vychytání much po představení B-specifikace bylo jen začátkem procesu. Pro každý další závod máme připraveny nové věci."

Sutil odvedl ve Spa velmi kvalitní výkon. Do cíle dojel před oběma vozy Super Aguri a jen tři vteřiny za Hondou Barrichella. Podle Gascoyneho znamenal taký výsledek pro celý tým velmi mnoho, neboť se konečně začíná odvedené úsilí viditelně vracet. „Pro příští sezonu můžeme být sebejistí."

A jaké eso že to stáj ve Fuji z rukávu vytáhne? Sutil i Yamamoto jsou na většině okruhů F1 v nevýhodě, neboť se na nich objevili třeba poprvé, Fuji však znají oba dobře, narozdíl od ostatních jezdců startovního pole. Sutil je bývalým šampionem japonské F3 a jeho japonský kolega poznával okruh v šampionátech Formule Nippon.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy