V Toro Rosso smíšené pocity

Liuzzi, Vitantonio | foto: Red Bull Racing

Sebastian Vettel ve svém třetím startu s Toro Rosso zajel velmi slušný kvalifikační čas a zajistil si 16. startovní pozici. Týmovému kolegovi Tonio Liuzzim stačily síly jen na 19. příčku. Stáj však splnila co se od ní očekávalo, znovu startují oba vozy před Spykery.

Sebastian Vettel, 16.
Byl to opravdu perfektní den. Měl jsem skvělou kvalifikaci. Včera jsme měli problémy, nebyl jsem úplně sžitý s vozem, ale dnešní ráno bylo ve znamení pokroku. Z vozu jsem vytěžil maximum. Byl to opravdu krásný den! Doufám, že i zítřek bude ve stejném duchu!

Vitantonio Liuzzi, 19.
Měl jsem smůlu. Na začátku kvalifikace jsem zůstal za Wurzem a to mě velmi zbrzdilo. Dostal jsem se do zácpy a už se nedalo nic dělat. Snažíme se vymyslet na zítra ještě nějaké změny, tak doufám, že se nám to podaří. V Monze je možné jet na jednu zastávku, takže se mi snad podaří najet nějaký čas a dostat se na lepší místa.

Giorgio Ascanelli
Sebastian jel velmi pěkně, bohužel se to samé nepodařilo s druhým vozem. Budeme se snažit na zítra něco vymyslet. Máme připravenou dobrou strategii. Myslím, že se oběma jezdcům podaří dostat ještě výše ke špičce pole.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy