Favoritem šéfa Toyoty je M. Schumacher

Ove Andersson tipuje za letošního mistra světa německého jezdce Ferrari Michaela Schumachera.

Podle Anderssona bude bitva o titul rozhodnuta mezi Montoyou a starším Schumacherem. Přestože má Kolumbijec k dispozici lepší komplet, zkušenosti dle Anderssona budou hrát rozhodující roli a těch má více německý pilot.

„Myslím si, že zkušenosti Michaela Schumachera budou klíčovým prvkem. Montoya je enormně talentovaný, ale jeho slabší stránkou je nevyrovnanost,“ řekl Švéd. A v čem je výhoda JPM? „Juan má velké štěstí v tom, že má velmi dobré pneumatiky Michelin, proto je nejrychlejší,“ pokračoval šéf stáje Toyota.

Ove Andersson se zmínil i o letošním šampionátu a jeho vlivu na sledovanost i zájem o Formuli 1. „Dlouho jsme tak zajímavou sezonu neviděli. V letošním roce již máme 8 různých vítězů, a to je jistě pro náš sport velmi dobré,“ konstatoval.

Přesto si však myslí, že závěr sezony nebude úplně tím nejlepším, co by mohlo F1 potkat, neboť svůj 6 titul mistra světa získá Michael Schumacher, což by mohlo být trochu nudné, nicméně to dle Švéda bude dramatické rozuzlení. „Jsem si jist, že Ferrari se již žádné chyby nedopustí.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy