Body pre Renault zabezpečil Kovalainen

Fisichella, Giancarlo | foto: Renault Sport F1

RENAULT - REVIEW; Giancarlo Fisichella prišiel o svoje šance už v prvej zákrute. Kovalainen predviedol solídny výkon a svoj R27 doviezol do cieľa na šiestom mieste.

Heikki Kovalainen, 6.
Toto boli pre mňa skutočne dobré preteky. Štart bol celkom vzrušujúci, Heidfeld ma v prvej zákrute vytlačil von a mal som plné ruky práce, aby som si udržal svoju pozíciu. Pneumatiky začali fungovať správne a auto si držalo svoju konzistentnosť. Obidva typy pneumatík pracovali ideálne, hoci na tých mäkkších som sa v závere cítil lepšie. Tím odviedol pri zastávkach skvelý prácu a stratégia sa nám vyplatila. Od Nurburgringu sme auto vyvíjali ďalej, dnes sme cítili šancu dokázať naše zlepšenie a myslím, že dnešné preteky ho aj ukázali. V Monze sa pokúsime o ďalší krok vpred.

Giancarlo Fisichella, 9.
Moje preteky poznačila udalosť na štarte. Jarno Trulli zabrzdil v prvej zákrute nečakane tvrdo, ja som nemal kam uhnúť a narazil som do neho. Poslal som ho do hodín a sám som stratil nejaké pozície. To zruinovalo jeho preteky, ospravedlňujem sa mu. Ja som tým zároveň prišiel o šancu na zisk bodov. Po tejto udalosti som mohol jazdiť svojim tempom a čakať na odpadnutia súperov, ktoré však neprišli. Výkon auta v celých pretekoch však nebol zlý.

Foto: Renault

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy