Výkon Ferrari byl zklamáním

Grand Prix Maďarska se tentokrát stáji z Maranella nevydařila. Jediný bod je rozhodně za očekáváním.

Pětinásobný mistr světa Michael Schumacher již mnohokrát dokázal, že i s horším vozem se dají dělat zázraky a přinejmenším alespoň vyhrávat závody Grand Prix Formule 1. Při včerejším závodě se však musel sklonit před sedmi soupeři, což jistě nebylo pro obhájce titulu příliš povzbudivé.

„Samozřejmě, že to pro mne nebyl dobrý závod. Hodně času jsem strávil za pomalejšími vozy a nemohl jsem tak využít maximální rychlosti našeho monopostu. Ještě se také přidaly problémy s tankovací hadicí při druhé zastávce, díky kterým jsem odjel s menším množstvím paliva, než bylo v plánu. V podstatě mnoho věcí nešlo tak, jak jsme si přáli. Šampionát je nyní velmi vyrovnaný, ale stále jsem ještě v čele,“ prohlásil německý jezdec.

Na jezdce stáje Ferrari čekají v Monze důležité testy před dalším, přímo domácím závodem Grand Prix Itálie. „Nyní nás čekají důležité testy v Monze a jsem přesvědčen, že dokážeme zlepšit náš komplet. Vše co nyní můžeme dělat, je pilně pracovat a já vím, že náš tým je toho skutečně schopen,“ dodal Michael Schumacher.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy