Maďarsko změnu nepřineslo

Liuzzi, Vitantonio | foto: Red Bull Racing

TORO ROSSO REVIEW: Ani závod na Hungaroringu nepřinesl výraznou změnu u týmu Toro Rosso. Nováček stáje Vettel neměl dostatek možností se řádně seznámit s vozem a Liuzzi doplatil na potíže s elektronikou.

Sebastian Vettel, 16. místo
Byl to nekonečný závod, ale hlavně, že jsem dojel. Délka závodu nebyla jednoduchá, vůz se hodně měnil a vy jste se museli přizpůsobit, což není zrovna jednoduché, když auto moc neznáte. Tým odvedl velmi dobrou práci, pomáhal mi kde jen mohl. Vše bylo docela vzrušující, celý víkend, včetně pátku, kdy jsem poprvé řídil vůz.

Tonio Liuzzi, DNF
Můj závod probíhal dobře, až na volbu strategie, která znamenala, že jsem se zasekl za Massou, jenž jel s plnou nádrží pomalu, to mě stálo čas. Během první zastávky jsme strategii změnili. Od té chvíle jsem měl dobrou rychlost. Naneštěstí mne potkal problém s elektronikou. V posledních třech kolech jsem jel na rovinkách velmi pomalu, cítil jsem ztrátu výkonu. Snažil jsem se pokračovat, ale bylo zřejmé, že není možné dojet do cíle s poklesem o tři vteřiny na kolo. Musíme se snažit zlepšit spolehlivost a dojet před koncem sezóny co nejvíce závodů.

foto: Red Bull

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy