Stále trvajíci dohady u Toro rosso

Berger - Tost | foto: GEPA pictures GmbH

Hrozba odchodu ze strany Scotta Speeda, nepodpora Liuzziho, nepochopení manažeři... Stáj z Faenzy má viditelné problémy...

Spolumajitelem Toro Rosso, sponzorem a technickým podporovatelem je stáj Red Bull, ale manažeři Franz Tost a Gerhard Berger mají odlišné názory s jejich partnery od energických drinků na nynější jezdce na startovním roštu.

Tostova a Bergerova podpora Tonia Liuzziho trvale uvadá s každým špatným závodem. Scottu Speedovi téměř jistě hrozí ztráta jeho místa v kokpitu... Poradce jezdců u stáje Red Bull Helmut Marko se snaží bránit tolik diskutovaný jezdecký pár a také namířil nepatrnou kritiku na jejich šéfy.

„Jezdci nejsou tak špatní,“ řekl Marko, který vyvinul a doporučil jezdeckou dvojici do Toro Rosso.

„Jednoduše je pro ně velmi těžké pokud nad nimi není žádná podpora,“ sdělil pro Sport Bild Marko.

Berger, který je také bývalým jezdcem odvětil: „Koukněte na jezdce, které Marko doporučil jako budoucí šampióny! A koukněte kdo byl podle něj nevhodný- Kimi Raikkonen a Nico Rosberg! Tohle přesně řekl, jestli si dobře vzpomínám."


„Nikdy jsem neměl zkušenost s takovým párem jezdců jako je ten náš...,“ dodal Berger.


Jenže zmínka o Raikkonenovi je z roku 2000, kdy se Red Bull rozdělil s týmem Sauber. Tehdejší šéf týmu Peter Sauber naléhal na nováčka Raikkonena, aby sedl do vozu místo Enriqua Bernoldiho...


Kdože je to z pánů manažerů odpovědný za nezdary jezdců...?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy