Hledat technického ředitele? Jako manželství

Nakamoto, Shuhei | foto: Honda Racing F1

Přední osobnost konstrukčního zázemí týmu BMW Sauber Jorg Zander podepsal s Hondou, ale starší technický ředitel Shuhei Nakamoto nově prozradil, že nastoupí pouze do pozice zástupce technického ředitele. Jeho nadřízený se teprve hledá, a to doslova.

„Zatím nemáme technického ředitele, neboť jsme na tu správnou osobu ještě nenarazili," uvedl Nakamoto. „Jorg mi bude pomáhat posouvat projekty v Brackley vpřed v době, kdy budu mimo tým v Japonsku. Je člověkem se správnou povahou, umí naslouchat, ale když je potřeba, umí lidi popohnat kupředu. Nevěřím však tomu, že by byl tou správnou osobou pro roli technického ředitele."

A proč nemá Honda technického ředitele? Protože je to podle Nakamota jako s manželstvím, někdy chcete ji, ale ona nechce vás, jindy chce ona vás, ale nemáte zase zájem vy. „Obě strany musí chtít stejně."

Zander by měl být pro potřeby Hondy k dispozici podle smlouvy až za rok, ale tak dlouho Japonci čekat nechtějí. „Právě o tom jednáme, nechceme čekat tak dlouho, ale Jorg bude mít na nový vůz pro rok 2008 nulový vliv."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy